Bedrijf in Beeld 4 2017-10-12T13:22:26+00:00

Bedrijf in Beeld

Pebble Green Systems

Duurzaam zelf energie opwekken is goed voor het milieu en de portemonnee. Pebble Green Systems helpt graag particulieren en organisatie met de afweging wat in hun situatie goed gaat werken.

Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie

Over Pebble Green Systems

Pebble Green Systems is een innovatief bedrijf wat gespecialiseerd is in duurzame groene energie. Wij leveren een ruim assortiment varierend van zonnepanelen tot warmtepompen. Daarnaast zijn we ook producent van onze eigen montagesystemen. Onze missie is het terugdringen van de uitstoot van fossiele brandstoffen. Door onze producten stellen wij particulieren en bedrijven in staat om eigen energie op te wekken.

Kwaliteit

Bij Pebble Green Systems staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken dan ook uitsluitend met A-kwaliteit producten en zorgen ook dat alle
systemen die we opleveren helemaal in orde zijn. Door extra controles uit te voeren op de opgeleverde projecten proberen we de kwaliteit te waarborgen en wordt er een project niet afgesloten wanneer dit niet voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Bij Pebble Green Systems staat de klant altijd centraal. We luisteren heel erg goed te naar de wensen van de klant om die zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij zijn dan ook pas tevreden als de klant ook tevreden is. Dankzij een uniek totaalconcept proberen we de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en zorgen wij ervoor dat de klant maar één aanspreekpunt heeft.